Kenchinjiru

Kenchinjiru
Kenchinjiru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 162 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de legume, garnitură opțională Mitsubishi, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kenchinjiru, și Kenchinjiru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți ușor ciupercile shiitake uscate și puneți-le într-un castron cu 2 1/2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați-le să se înmoaie timp de 30 de minute. Salvați lichidul de înmuiere, stoarceți excesul de apă din shiitakes și tocați-le pentru a fi incluse cu celelalte legume. Tăiați aproximativ legumele în dimensiuni care vor dura aproximativ aceeași perioadă de timp pentru a găti. De exemplu, morcovii sunt mai tari decât napii, așa că i-am tăiat mai mici. Vrei un amestec de legume care au aromă, altfel supa ta va fi apoasă. Am folosit o combinație de morcovi, napi, brusture, edamame și ciuperci shiitake proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
NapNap
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
3
Adăugați uleiul într-o oală și încălziți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați legumele împreună cu zahărul brun și amestecați legumele până când sunt foarte aromate (5-10 minute). Deglazați oala cu sake, permițând alcoolului să ardă, apoi turnați lichidul de înmuiere shiitake rezervat în oală, dar nu turnați sedimentul din fundul vasului, deoarece probabil va conține nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
AlcoolAlcool
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați tofu, kombu, sosul de soia și sarea în oală și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti kenchinjiru pana cand legumele sunt fragede si supa este aromata (aproximativ 20-30 de minute). Reglați sarea după gust, garnisiți cu mitsuba și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
MitsubaMitsuba
KombuKombu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista