Kenchinjiru
Kenchinjiru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 162 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de legume, garnitură opțională Mitsubishi, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kenchinjiru, și Kenchinjiru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ușor ciupercile shiitake uscate și puneți-le într-un castron cu 2 1/2 căni de apă clocotită.
Lăsați-le să se înmoaie timp de 30 de minute. Salvați lichidul de înmuiere, stoarceți excesul de apă din shiitakes și tocați-le pentru a fi incluse cu celelalte legume. Tăiați aproximativ legumele în dimensiuni care vor dura aproximativ aceeași perioadă de timp pentru a găti. De exemplu, morcovii sunt mai tari decât napii, așa că i-am tăiat mai mici. Vrei un amestec de legume care au aromă, altfel supa ta va fi apoasă. Am folosit o combinație de morcovi, napi, brusture, edamame și ciuperci shiitake proaspete.
Adăugați uleiul într-o oală și încălziți la foc mare.
Adăugați legumele împreună cu zahărul brun și amestecați legumele până când sunt foarte aromate (5-10 minute). Deglazați oala cu sake, permițând alcoolului să ardă, apoi turnați lichidul de înmuiere shiitake rezervat în oală, dar nu turnați sedimentul din fundul vasului, deoarece probabil va conține nisip.
Adăugați tofu, kombu, sosul de soia și sarea în oală și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti kenchinjiru pana cand legumele sunt fragede si supa este aromata (aproximativ 20-30 de minute). Reglați sarea după gust, garnisiți cu mitsuba și serviți.