Keftedes de dovlecei cu Feta și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Keftedes de dovlecei cu Fetan și mărar. Această rețetă face 12 porții cu 231 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, ceapă verde, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Keftedes De Dovlecei Cu Fetan Și Mărar, Brioșe de dovlecei, Feta și mărar, și Dovlecei cu Feta, nuci și mărar.
Instrucțiuni
Radeți dovleceii pe găuri mari de răzătoare de cutie pe un prosop de bucătărie curat.
Presărați dovleceii cu 1 linguriță sare grosieră; lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Tapetați foaia de copt cu pergament sau folie. Înfășurați dovlecelul în prosop; stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Așezați dovleceii într-un castron mediu.
Se amestecă în ceapă verde, 3 linguri de mărar tocat, mentă, usturoi, coajă de lămâie și 1/2 linguriță de piper negru. Se amestecă ușor panko și ou, apoi feta. Folosind 2 linguri de amestec de dovlecei pentru fiecare, formați amestecul în 1 tort cu diametrul de 3/4 până la 2 inci; așezați pe foaia de copt. Se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Se toarnă suficient ulei de canola într-o tigaie mare și grea pentru a atinge adâncimea de 1/4 inch; se încălzește la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați chiftele în tigaie. Gatiti pana devine auriu si fiert, regland focul daca se rumeneste prea repede, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Folosind lingura de metal cu fante, transferați pe prosoape de hârtie.
Aranjați keftedes pe platou. Completați fiecare cu păpușă de iaurt.
Presărați fiecare cu mărar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.