Kedgeree de păstrăv afumat la cald

Kedgeree de păstrăv afumat la cald
Kedgeree de păstrăv afumat la cald este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati cu microunde, ardei iute, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare sunt Somon afumat kedgeree, Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree, și Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat).
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista