Kecap Manis (Sos De Soia Dulce)
Kecap Manis (sos de soia dulce) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 793 calorii, 25g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de anason stelat, rădăcină de ghimbir, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Roți arse de porumb dulce în Kecap Indonezian, Taitei Cu Sos De Soia, și Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul într-o cratiță grea la foc mediu-mic până când zahărul devine ușor maroniu. Se amestecă încet sosul de soia. Odată ce zahărul și sosul de soia sunt combinate, amestecați în apă, anason stelat, frunze de curry, ghimbir și usturoi. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește. Se strecoară sosul și se toarnă într-o sticlă sau borcan cu capac. A se păstra la frigider.