Kebaburi de vită piperate cu ceapă perlată fiartă
Această rețetă servește 60 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rozmarin, sare kosher, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Obraz de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere, Fenicul Fiert, Morcovi Și Ceapă Perlată, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri.
Instrucțiuni
Blanch ceapa într-o oală mare de apă clocotită 1 minut și se scurge, apoi se răcește sub apă rece. Tăiați capetele rădăcinii și coaja. Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, 3 minute (ceapa nu se va rumeni).
Adăugați sare și piper obișnuit-măcinați după gust și suficientă apă pentru a acoperi doar ceapa și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute.
Transferați ceapa într-un castron cu o lingură cu fante și, dacă este necesar, fierbeți sucurile până se reduc la aproximativ 1/4 cană. Aruncați ceapa cu sucuri.
Combinați ardeiul măcinat grosier, rozmarinul tocat, usturoiul și sarea, apoi frecați pe ambele părți ale fripturii.
Tăiați carnea în cuburi de 3/4 inch.
Puneți 1 ceapă, apoi 1 cub de friptură (treceți prin părțile nepeperate) pe fiecare ramură de rozmarin sau frigăruie pentru a face 60 de kebaburi.
Aranjați câteva dintre kebab-uri la rând, o parte piperată orientată în sus, de-a lungul a 1 latură lungă a grătarului Uns cu ulei a unei tigaie pentru pui, astfel încât capetele frunzelor ramurilor de rozmarin și capetele tocite ale frigaruilor să fie îndreptate spre mijlocul tigaiei. Acoperiți capetele de frigărui sau ramuri expuse cu o foaie de folie (nu acoperiți carnea de vită sau ceapa). Aranjați un alt rând de kebab peste folie, acoperind capetele expuse în același mod. Continuați să adăugați rânduri de kebaburi și straturi de folie până când tigaia este plină, asigurându-vă că capetele expuse ale ultimului rând de ramuri sau frigarui sunt acoperite cu folie. (Pentru a fierbe kebab-urile în loturi, păstrați kebab-urile rămase pe o tavă, acoperite cu folie de plastic și răcite.)
Frigeți kebab-urile la 2 inci de la căldură până când carnea de vită este arsă pe 1 parte, dar încă medie-rară, 2 până la 3 minute.
* Ceapa poate fi fiartă cu 2 zile înainte și răcită, cu sucuri, într-o pungă sigilată.* Puteți răci kebab-urile crude, acoperite, pe tigaia broiler sau pe o tavă 4 ore.* Deși toate kebab-urile se vor potrivi pe 1 tigaie pentru pui, este posibil să preferați să fierbeți kebab-urile în loturi, astfel încât să nu fie toate gata simultan.