Kebaburi de porc caramelizate cu vinete chinezești
Reteta kebab de porc caramelizat cu vinete chinezești ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 315 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sos de stridii, vinete japoneze, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Kebab De Miel Și Vinete Turcești, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk).
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc de grăsime și argintpiele și tăiați transversal în 1/4-in. felii. Aranjați feliile între straturile de folie de plastic și, cu un ciocan de carne sau un sucitor greu, bateți până când hârtia este subțire.
Pregătiți grătarul pentru căldură directă (aproximativ 500; vă puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 3 secunde). Într-un castron, amestecați sosul de pește, sosul de soia, sosul de stridii, usturoiul, zahărul și sosul de chili. (Dacă doriți, dublați marinada și economisiți jumătate pentru a o folosi ca sos.)
Adăugați carne de porc și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute. Țeseți fâșii de carne pe opt 10-in. frigarui din metal sau lemn inmuiat.
Înjumătățiți fiecare vinete în cruce, apoi pe lungime; marcați fiecare bucată pe partea cărnii de câteva ori cu un cuțit ascuțit.
Adăugați vinetele la marinada de porc și întoarceți-le pentru a acoperi pe toate părțile.
Puneți frigarui pe centrul grătarului și înconjurați cu bucăți de vinete, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți 2 minute. Întoarceți carnea, acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Scoateți carnea de pe grătar. Gatiti vinetele, acoperite, intoarcandu-se des, 4 pana la 6 minute, sau pana cand vinetele sunt foarte moi, dar nu sunt arse.