Kebab-urile de pește și var sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir rădăcină cm, răspândire bertolli, sos de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește, și Kebab De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți lumina Bertolli întinsă într-o cratiță, adăugați ceapa, ghimbirul rădăcină și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați nuca de cocos, coaja de lime și sucul, sosul de ardei iute și 175 ml (6 fl oz) apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
Stropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se încălzește ușor timp de 10 minute, amestecând continuu, până când nuca de cocos s-a dizolvat. Se lasă să se răcească.Infilați peștele și ardeii pe frigarui uns și periați cu amestecul de nucă de cocos. Gatiti sub un gratar preincalzit, periand cu amestecul si rotind frecvent, pana se rumeneste si se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
4
Încălziți lumina Bertolli întinsă într-o cratiță, adăugați ceapa, ghimbirul rădăcină și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați nuca de cocos, coaja de lime și sucul, sosul de ardei iute și 175 ml (6 fl oz) apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
Stropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se încălzește ușor timp de 10 minute, amestecând continuu, până când nuca de cocos s-a dizolvat. Se lasă să se răcească.Infilați peștele și ardeii pe frigarui uns și periați cu amestecul de nucă de cocos. Gatiti sub un gratar preincalzit, periand cu amestecul si rotind frecvent, pana se rumeneste si se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.