Kebaburi de miel, roșii și dovlecei cu ierburi
Kebaburile de miel, roșii și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, dovlecei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kebab de miel la grătar cu roșii, dovlecei și sos de iaurt, Kebab de miel, roșii și mentă, și Kebab De Miel, Roșii Cherry Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind un cuțit mare și greu.
Bateți împreună pasta de usturoi, Sucul de lămâie și piperul într-un castron mare, apoi amestecați în ulei, cimbru și rozmarin până se combină bine. Puneți mielul într-o pungă mare sigilabilă, apoi adăugați 3/4 cană de marinată cu ierburi și sigilați punga, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, cel puțin 6 ore sau până la
Rezervați marinada rămasă, acoperită și răcită.
Cu aproximativ o oră înainte de grătar, înjumătățiți dovleceii pe lungime, apoi tăiați în diagonală transversal, alternând direcția cu fiecare tăietură, pentru a crea forme triunghiulare. Puneți dovleceii într-o altă pungă mare sigilabilă, apoi turnați marinada rezervată peste dovlecel și sigilați punga, apăsând excesul de aer. Marinați dovleceii la temperatura camerei 1 oră. (Marinarea dovleceilor va avea ca rezultat o textură moale.)
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte( căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar
În timp ce grătarul se încălzește, scurgeți mielul, aruncând marinada, apoi introduceți cuburi de 1/4 inch pe 8 frigarui.
Transferați dovleceii într-un castron, rezervând marinada și filetați dovleceii pe 4 frigarui (fără miel). Filetați roșiile pe cele 4 frigarui rămase.
Grătar ușor cu ulei și grătar kebab (acoperit numai dacă se folosește grătar pe gaz), întorcându-se ocazional, până când roșiile se înmoaie, dar nu se destramă, 2 până la 3 minute; dovlecelul este fraged, 4 până la 6 minute; iar mielul este mediu-rar, aproximativ 6 minute.
Serviți kebab-urile stropite cu marinată rezervată (din dovlecei).
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, kebab-urile pot fi gătite în loturi pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat. Grătiți mai întâi legumele, gătind până când roșiile se înmoaie, dar nu se destramă, 6 până la 8 minute, iar dovlecelul este fraged, 8 până la 10 minute.
Transferați legumele într-o tigaie superficială la grătar și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200 F în timp ce grătați mielul până la mediu-rar, 6 până la 8 minute.