Kebaburi de miel la grătar cu roșii, dovlecei și sos de iaurt

Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, oregano, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), Kebab de miel cu sos de iaurt, și Kebab De Miel Cu Sos De Iaurt De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fripturile de miel cu 2 linguri de ulei de măsline, 3 lingurițe de usturoi, coajă de lămâie, suc de lămâie și oregano într-o pungă de plastic resigilabilă. Marinați la frigider cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Se amestecă împreună iaurtul grecesc, castraveții, mărarul și restul de 1 linguriță de usturoi într-un bol și se adaugă sare după gust. Pune deoparte.
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare. Înmuiați 12 frigarui de bambus în apă timp de 10 minute.
Aruncați roșiile și dovleceii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Filetați frigarui alternând mielul, roșiile cherry și dovleceii, apoi presărați pe toate părțile cu sare și piper. Grătați mielul la mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Se servește cu sosul de iaurt.