Această rețetă servește 30. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 65 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de mere, mazăre de zăpadă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Kebab De Porc Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de mere, sosul de soia, oțetul și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă și siropos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Sos De Soia
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
3
În timp ce glazura se gătește, Preîncălziți cuptorul la 204°. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie și așezați un suport de răcire deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Folie De Aluminiu
Cuptor
4
Așezați slănina într-un singur strat deasupra suportului de răcire și prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
5
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Lucrând cu 4 felii de slănină odată, stivuiți-le și tăiați-le în 8 pătrate de un inch. (Ar trebui să ajungeți cu 24 de stive de 4 straturi sau 3 stive pe frigărui.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie. Înfășurați creveții pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu mazăre de zăpadă, ardei și stive de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Ardei
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Pui Broiler
8
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
9
Periați fiecare frigăruie cu glazură de soia și fierbeți sau grătiți, întorcându-vă des, până când creveții sunt roz pe tot parcursul și slănina este rumenită și sfârâitoare, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.