Kebaburi De Creveți Glazurate Cu Soia
Această rețetă servește 30. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 65 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de mere, mazăre de zăpadă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Kebab De Porc Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de mere, sosul de soia, oțetul și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă și siropos, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
În timp ce glazura se gătește, Preîncălziți cuptorul la 204°. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie și așezați un suport de răcire deasupra.
Așezați slănina într-un singur strat deasupra suportului de răcire și prăjiți timp de 15 minute.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Lucrând cu 4 felii de slănină odată, stivuiți-le și tăiați-le în 8 pătrate de un inch. (Ar trebui să ajungeți cu 24 de stive de 4 straturi sau 3 stive pe frigărui.)
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie. Înfășurați creveții pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu mazăre de zăpadă, ardei și stive de slănină.
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Periați fiecare frigăruie cu glazură de soia și fierbeți sau grătiți, întorcându-vă des, până când creveții sunt roz pe tot parcursul și slănina este rumenită și sfârâitoare, aproximativ 7 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris