Kebab-uri turcești cu usturoi Tahini
Kebab-urile turcești cu usturoi Tahini sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 631 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie și pâine pita, ulei vegetal, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Kebab de pui cu condimente turcești, cu gust de rodie și iaurt Tahini, Kebab de pui cu condimente turcești, cu gust de rodie și iaurt Tahini, și Miel Shish Kebab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați usturoiul cu 3 linguri de ulei de măsline, sucul de lămâie, sare, piper, mentă uscată și oregano.
Adăugați mielul, aruncați pentru a acoperi și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 3 ore.
Infilați mielul pe frigarui, așezând 1 frunză de mentă proaspătă între bucățile de carne. Frigarui alternează bucăți de ceapă și ardei gras și unge ușor cu ulei de măsline.
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal și grătiți mielul și legumele la foc mediu-fierbinte, întorcându-se frecvent, până când mielul este mediu, aproximativ 6 minute, iar legumele sunt fragede și ușor carbonizate, aproximativ 8 minute.
Lăsați kebaburile să stea 2 minute, apoi serviți cu tahini usturoi, pene de lămâie și pâine pita.