Kebab de ton cu marinată de ghimbir-Chile

Kebab de ton cu marinată de ghimbir-Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de ton cu marinată de ghimbir-Chile. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ton gros ahi, coriandru suplimentar, oțet de orez nesezonat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Chile verde și marinată de ghimbir, Ton ahi ars cu Năsturel, Chile și salată de ghimbir, și Chile-ton la grătar cu ghimbir, cu salată în stil coreean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 8 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca; condimentează după gust cu piper alb măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați 3 linguri de marinată într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ton la marinada rămasă într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi. Refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Alternează cuburi de ton, pătrate de ardei gras și pătrate de ceapă pe fiecare dintre cele 6 frigarui metalice. Grătar la coacerea dorită, întorcându-se frecvent, aproximativ 4 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați pe platou.
6
Stropiți marinada rezervată; se presară cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorii îi plac destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista