Jerk kebab de pui cu salsa de mango ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 379 calorii, 51G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați condimentele smucite, împachetați bucăți de mango, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Pulpe De Pui Smucite Cu Salsa De Mango, Pui Jamaican prăjit cu salsa de Mango, și Pui smucit cu orez din Caraibe și salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună condimentul, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Aruncați puiul în el și lăsați la marinat la frigider cel puțin 20 de minute, sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic Condimente
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Faceți salsa amestecând toate ingredientele împreună cu niște condimente adăugați un ardei iute roșu tocat dacă vă place căldura suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dientes De Ajo
3
Încălziți grătarul sau grătarul la mediu. Infilați puiul pe 8 frigarui metalice împărțite la ardeii galbeni vizați câte 3 din fiecare frigărui. Gatiti timp de 8 minute pe fiecare parte pana cand sunt fierte si usor carbonizate.