Kebab De Pui-Miel
Kebab-urile de pui-miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta cu ierburi, pisica portocalie-ghimbir, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați puiul, mielul, pesmetul, ceapa, gălbenușul de ou, 1/4 linguriță sare și piper.
Împărțiți amestecul de carne în 4 porții egale. Bateți fiecare porție în jurul unei frigărui metalice (cele plate sunt cel mai ușor de manevrat) pentru a forma un buștean de 1 inch grosime și 7 până la 8 inci lungime.
Așezați frigarui pe un grătar ușor uleiat peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Rotiți frigarui pentru a rumeni uniform carnea, gătiți până când kebab-urile nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 7 până la 10 minute. Dacă doriți, cu aproximativ 1 minut înainte ca carnea să fie gata, periați ușor cu sosul la alegere.