Kebab de pui marinat cu iaurt cu cuscus israelian

Kebab de pui marinat cu iaurt cu cuscus israelian
Kebaburile de pui marinate cu iaurt cu cuscus israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție conține 382 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, 8-in. frigarui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian, Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt, și Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de iaurt, garam masala, pudră de curry, usturoi, 1 linguriță. sare și piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Garam MasalaGaram Masala
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Se lasa la marinat 20 de minute la temperatura camerei.
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de iaurt rămasă, feta, ceapa, coaja de lămâie și 1 lingură. mentă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IaurtIaurt
CeapăCeapă
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Aduceți 2 qts. apă la fierbere și adăugați 1 lingură. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
6
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
7
Scurgeți, reveniți la oală și adăugați ulei de măsline. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Filetați puiul și ardeiul gras pe frigarui metalice și aruncați marinada. Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 3 până la 4 secunde). Grătați kebab-urile, întorcându-se o dată, până când puiul este rumenit și gătit, aproximativ 10 minute. Puneți cuscusul pe un platou, presărați cu 1 lingură rămasă. mentă și aranjați kebaburi în jurul ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CuscusCuscus
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Se servește cu sos de iaurt-feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
Brânză FetaBrânză Feta
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista