Kebaburile de pui marinate cu iaurt cu cuscus israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție conține 382 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, 8-in. frigarui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian, Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt, și Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de iaurt, garam masala, pudră de curry, usturoi, 1 linguriță. sare și piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Garam Masala
Usturoi
Piper
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
3
Se lasa la marinat 20 de minute la temperatura camerei.
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de iaurt rămasă, feta, ceapa, coaja de lămâie și 1 lingură. mentă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Iaurt
Ceapă
Brânză Feta
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Aduceți 2 qts. apă la fierbere și adăugați 1 lingură. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
6
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
7
Scurgeți, reveniți la oală și adăugați ulei de măsline. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Filetați puiul și ardeiul gras pe frigarui metalice și aruncați marinada. Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 3 până la 4 secunde). Grătați kebab-urile, întorcându-se o dată, până când puiul este rumenit și gătit, aproximativ 10 minute. Puneți cuscusul pe un platou, presărați cu 1 lingură rămasă. mentă și aranjați kebaburi în jurul ei.