Kebab de pui curry și ardei roșu
Kebab-urile de pui și ardei roșu sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry madras, jumătățile de piept de pui, ardeii grași și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebab de pui și piper, Pui de lămâie și kebab de ardei Shishito, și Kebab De Pui La Grătar Cu Baie De Piper Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați 12 frigarui de lemn în apă rece timp de 15 minute. Infilați puiul, alternând cu ardeii grași, pe frigarui.
Transferați într-un vas de copt.
Într-un castron mic, bateți sosul de soia cu uleiul de măsline și pudra de curry.
Se toarnă marinada peste kebaburi și se lasă la marinat timp de 10 minute sau până la 1 oră, întorcându-se de mai multe ori.
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți kebab-urile la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Se scoate de pe grătar, se unge cu untul topit și se servește.