Kebab De Pui

Kebab de pui necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 311 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți piept de pui, sos de soia, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan, și Adana Kebabs (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Întindeți 3 fâșii de pui, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Așezați un scallion transversal peste centrul bucăților de pui. Apoi înfășurați puiul peste scallion 1 cu 1, fixându-l cu o scobitoare. Repetați procesul până când ați folosit 1 kilogram de pui.
Condimentează și grătește restul de 1 kilogram de piept de pui pentru o altă masă mai târziu în săptămână.
Într-un castron mic, amestecați împreună sos de soia, miere, ulei de susan, ghimbir și praf de usturoi. Rezervați o jumătate de cană de marinată pentru a o folosi ca sos de scufundare.
Ungeți marinata rămasă peste frigarui de pui-scallion.
Grătați kebab-urile 5 până la 7 minute rotind ocazional până când puiul este gătit.
Încingeți sosul de scufundare rezervat cu semințe de susan și serviți alături de frigarui.