Kebab de porc cu Romesco
Kebab de porc cu Romesco este o rețetă fără lactate cu 6 porții. Pentru 3,92 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 de calorii , 39 g de proteine și 27 g de grăsimi . 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor europene. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, usturoi, sare cușer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 3 ore și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 86% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și curmale învelite în bacon cu Manchego, sos Romesco , „Ketchup” spaniol – sos Romesco și Romesco cu roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: frigarui din lemn
Combinați chimenul, pimentonul, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și sarea. Se amestecă și se adaugă suficient ulei de măsline până devine o pastă liberă.
Adăugați carnea de porc și amestecați pentru a se acoperi complet.
Lăsați la temperatura camerei până la 2 ore sau dați la frigider peste noapte
Romesco: Acest lucru se poate face complet înainte și se poate păstra la frigider pentru orice nevoie de carne sau pește la grătar!
Preîncălziți grătarul la mediu
Ungeți o tigaie cu ulei de măsline și adăugați usturoiul și ardeiul roșu măcinat. Aduceți tigaia la foc mediu. Cand usturoiul este foarte aromat si incepe sa devina auriu se adauga rosiile si ardeii piquillo. Asezonați cu sare, după gust, și gătiți până când roșia devine foarte moale și moale, aproximativ 4 până la 5 minute.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Pâinea la grătar pe ambele părți până devine frumoasă și prăjită. Când se răcește la atingere, tăiați-o în cuburi.
Într-un robot de bucătărie, presează migdalele și cuburile de pâine până devin o pastă grosieră.
Se adauga amestecul de rosii fierte si se adauga sofranul, otetul de sherry si patrunjelul. Puls, puls, puls în piure. Gustați și asezonați cu sare, dacă este necesar. Ar trebui să fie cu adevărat delicios!
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline sau câteva linguri de apă dacă amestecul este foarte gros.
Înainte de grătar, frigărui carnea de porc pentru a face kebab, punând aproximativ 4 până la 5 bucăți de carne pe fiecare frigărui. Nu gem carnea foarte apropiată, e ok dacă carnea se atinge, dar fă-o lejer, astfel încât căldura să ajungă pe toate părțile și să gătească uniform.
Ungeți grătarul cu o perie de sârmă pentru grătar și apoi frecați cu un prosop uns cu ulei pentru a ridica bucățile de crud slăbite.
Frigăruile pe grătar pe toate părțile, astfel încât fiecare parte să devină frumoasă și maronie (mâncarea maronie are gust bun), aproximativ 7 până la 8 minute în total.
Scoateți keboburile de pe grătar pe un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Serviți cu sosul Romesco.