Kebab De Porc Cu Orez De Susan

Kebab De Porc Cu Orez De Susan
Kebaburile de porc cu orez de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. O porție conține 544 calorii, 48G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sosul ponzu, uleiul vegetal, coapsa de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Kebaburi De Porc Glazurate Și Orez De Susan, Kebaburi de porc din Pacific cu orez de ananas, și Kebab de porc și ciuperci cu orez prăjit rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați semințele de susan și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul, apoi se adaugă 1 3/4 căni de apă; se aduce la fierbere și se gătește până se evaporă cea mai mare parte a apei, aproximativ 8 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 12 minute; se scoate de pe foc și se lasă să stea până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Între timp, preîncălziți broilerul. Filetați carnea de porc pe 4 frigarui lungi de metal, lăsând spațiu între fiecare bucată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul vegetal și sosul ponzu. Împingeți sparanghelul în partea laterală a tigaiei și adăugați frigarui de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos PonzuSos Ponzu
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Se fierbe carnea de porc și sparanghelul, întorcându-se o dată sau de două ori, până când carnea de porc este rumenită și gătită și sparanghelul este carbonizat în pete, 8 până la 10 minute. Împărțiți între farfurii și stropiți carnea de porc cu sucurile de tigaie; serviți cu orezul de susan și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista