Kebab de pește-spadă cu lămâie și frunze de dafin
Kebab-urile de pește-spadă cu lămâie și frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 345 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.68 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pește-Spadă Și Kebaburi Vegetale, Kebab-Uri De Pește-Spadă La Grătar, și Pește-spadă cu ierburi și kebab Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Înmuiați frunzele de dafin în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi scurgeți-le. Introduceți alternativ peștele-spadă, frunzele de dafin și pene de lămâie pe frigarui.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți kebab-urile la foc mare, întorcându-se ocazional, până când peștele este gătit și lămâile sunt carbonizate în pete, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.