Kebab De Pește

Kebab De Pește
Kebabs de pește este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. O porție conține 176 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, chervil, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebab De Pește Cu Legume, Kebaburi De Pește Și Var, și Frigarui De Peste Marocan / Kebab.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în cuburi de 1 1/2 inch. Cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de pe două dintre lămâi, lăsând în urmă miezul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
2
Tăiați celelalte două lămâi în pene pentru servire și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
3
Alternează cuburi de pește filetate și bucăți de coajă de lămâie pe fiecare frigăruie. Aranjați pe o farfurie și presărați generos cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la mediu. Gatiti kebaburile, intorcand frecvent, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu pene de lămâie și chervil sau pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
ChervilChervil
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate51
Revista