Kebab De Miel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de miel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 112 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pulpă de miel, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat).
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); se amestecă cu un tel.
Puneți amestecul de iaurt într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați miel; sigilați și marinați la frigider 45 de minute.
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada. Filetați mielul uniform pe frigarui de 8 (10 inci); presărați uniform cu 3/8 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper.
Așezați kebab-urile pe un grătar; grătar 4 minute pentru gradul mediu-rar sau dorit de coacere, întorcându-se o dată.
Se presară uniform cu restul de 1/8 linguriță de sare.