Kebab De Miel
Kebaburile de miel necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 513 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. Cap la magazin și ridica ceapa, sare de mare, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Amestecați ușor carnea, coaja de lămâie și sucul, condimentele, ceapa, usturoiul și firimiturile de pâine într-un castron mediu doar până se combină.
Formați amestecul de carne în 18 bile (aproximativ 2 in. fiecare) și glisați 3 pe fiecare dintre cele 6 frigarui metalice. Puneți o foaie de copt și periați cu ulei.
Se fierbe, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se face așa cum îți place, 10 minute pentru mediu.
Serviți chiftele cu hummus, pita și salată verde.
* Găsiți sumac măcinat, făcut din fructe de pădure comestibile de sumac roșu, în culoarul de condimente al magazinelor alimentare bine aprovizionate.