Kebab de creveți și scoici Teriyaki
Rețeta de creveți Teriyaki și kebab-uri de scoici ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Kebab De Creveți Teriyaki La Grătar, Kebab De Creveți Teriyaki La Grătar, și Kebab de scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Combinați amidonul de porumb și apa. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de sos de soia. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Filetați 2 creveți, 2 scoici, 4 jumătăți de ciuperci și 3 bucăți de ceapă verde alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Periați kebab-urile cu ulei și așezați-le pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 3 minute. Întoarceți kebab-urile și periați cu jumătate de glazură de sos de soia; gatiti 1 minut. Întoarceți kebab-urile.
Periați cu glazura rămasă; gatiti 1 minut sau pana cand fructele de mare sunt gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.