Kebab de creveți și scoici Teriyaki

Kebab de creveți și scoici Teriyaki
Rețeta de creveți Teriyaki și kebab-uri de scoici ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Kebab De Creveți Teriyaki La Grătar, Kebab De Creveți Teriyaki La Grătar, și Kebab de scoici și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Combinați amidonul de porumb și apa. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de sos de soia. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Filetați 2 creveți, 2 scoici, 4 jumătăți de ciuperci și 3 bucăți de ceapă verde alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Periați kebab-urile cu ulei și așezați-le pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 3 minute. Întoarceți kebab-urile și periați cu jumătate de glazură de sos de soia; gatiti 1 minut. Întoarceți kebab-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Periați cu glazura rămasă; gatiti 1 minut sau pana cand fructele de mare sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista