Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Kebab-urile de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Poșați Cu Sos De Scufundare De Hrean Cu Smântână, Sos De Hrean Cu Smântână, și Sos De Smântână Cu Hrean.
Instrucțiuni
Așezați creveții și roșiile într-un castron mare; se acoperă cu spray de gătit.
Presărați uniform cu condimente de friptură și sare, aruncând pentru a acoperi. Filetați 5 creveți și 2 roșii pe fiecare dintre frigarui de lemn de 8 (10 inci).
Așezați kebab-urile pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 până la 5 minute sau până când creveții sunt gata, întorcându-se o dată.
Se servește cu pene de lămâie și sos de smântână cu hrean.