Kebab cu creveți Jerk

Kebab cu creveți Jerk
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarian la colecția dvs., Jerk Shrimp Kebabs ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 251 de calorii , 16 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,87 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Kebaburile cu creveți Jerk , Kebaburile cu miel lipicioase și Kebaburile pe grătar Jamaican Jerk .

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți frigărui de bambus, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 20 de minute. Preîncălziți grătarul sau pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de jerk, (sau condimentele jerk, dacă folosiți) 1/2 cană de ulei de măsline și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GhimbirGhimbir
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați creveții și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Într-un castron separat, amestecați roșiile, ceapa, ardeiul și pătrunjelul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Asezonați cu sare și piper. Frigarui legumele si crevetii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Căprioară Gătită în CuburiCarne De Căprioară Gătită în Cuburi
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
5
Așezați frigăruile pe o tavă de copt cu ramă tapetată cu folie de aluminiu sau, dacă sunt făcute la grătar, puneți-le pe grătar. Gatiti, intoarcend o data, pana cand legumele sunt fragede si crevetii sunt opaci, inca 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se orneaza cu patrunjel inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului vegetal, într-un castron, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați ulei pentru a crea o marinadă la consistența dorită. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit

Ingrediente

1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Oreos dublu umplut1 până la 1-1/3 căni de apă1 până la 1-1/3 căni de apă1Oreos dublu umplut1 până la 1-1/3 căni de apă1 până la 1-1/3 căni de apă149ardei habenerolingurita rozmarin uscatlingurita rozmarin uscat1cp. legume (de exemplu, spanac)arpagic uscatarpagic uscat0cp. legume (de exemplu, spanac)1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir proaspăt decojit și tocat finghimbir proaspăt decojit și tocat fin1parmezan raspătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garnitură1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol0cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)nucșoară măcinatănucșoară măcinată1parmezan rascartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1081 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1lingura. otet de vin rosuceapa, tăiată în bucățiceapa, tăiată în bucăți1Oreos dublu umplutumărumăr1cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1ardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucăți pătrate de 1/4 inciardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucăți pătrate de 1/4 inci61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)piper uscat, zdrobit Scotch bonnetpiper uscat, zdrobit Scotch bonnet1cp. legume (de exemplu, spanac)piper uscat, zdrobit Scotch bonnetpiper uscat, zdrobit Scotch bonnet454ardei habenerocreveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei vegetalUlei vegetal

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Margerum Sybarite Sauvignon Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Margerum Sybarite Sauvignon Blanc
Margerum Sybarite Sauvignon Blanc
Ușoare nuanțe aurii, nuanțe de verde, strălucitoare și vibrante. Parfum ridicat de grapefruit, gutui cu miere, floare de flori albe, pâine prăjită, cremă de lămâie și puțină pătlagină, stratificat cu o ușoară notă de silex și Sauvignon fructat. Bogat, cremos și plin, cu straturi de pere, grapefruit și fructul pasiunii.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista