Kebab cu creveți Jerk
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarian la colecția dvs., Jerk Shrimp Kebabs ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 251 de calorii , 16 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,87 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Kebaburile cu creveți Jerk , Kebaburile cu miel lipicioase și Kebaburile pe grătar Jamaican Jerk .
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigărui de bambus, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 20 de minute. Preîncălziți grătarul sau pregătiți grătarul.
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de jerk, (sau condimentele jerk, dacă folosiți) 1/2 cană de ulei de măsline și ghimbirul.
Adăugați creveții și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Într-un castron separat, amestecați roșiile, ceapa, ardeiul și pătrunjelul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Asezonați cu sare și piper. Frigarui legumele si crevetii.
Așezați frigăruile pe o tavă de copt cu ramă tapetată cu folie de aluminiu sau, dacă sunt făcute la grătar, puneți-le pe grătar. Gatiti, intoarcend o data, pana cand legumele sunt fragede si crevetii sunt opaci, inca 5-6 minute.
Se orneaza cu patrunjel inainte de servire.
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului vegetal, într-un castron, până se amestecă bine.
Adăugați ulei pentru a crea o marinadă la consistența dorită. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Margerum Sybarite Sauvignon Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Margerum Sybarite Sauvignon Blanc]()
Margerum Sybarite Sauvignon Blanc
Ușoare nuanțe aurii, nuanțe de verde, strălucitoare și vibrante. Parfum ridicat de grapefruit, gutui cu miere, floare de flori albe, pâine prăjită, cremă de lămâie și puțină pătlagină, stratificat cu o ușoară notă de silex și Sauvignon fructat. Bogat, cremos și plin, cu straturi de pere, grapefruit și fructul pasiunii.