Kasha și salată de sfeclă cu țelină și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Kashan și sfeclă cu țelină și Fetan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, țelină, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rădăcină de țelină și sfeclă, Salată De Sfeclă Și Feta, și Salată de două fasole și sfeclă cu Feta.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mare, aduceți bulionul și usturoiul la fiert. Adăugați treptat kasha, amestecând constant pentru a preveni aglomerarea. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți până când tot lichidul este absorbit și kasha este fraged, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc. Pufați cu o furculiță și transferați într-un castron de servire și lăsați să se răcească ușor.
Pansament: într-un castron mic, combinați oțetul, muștarul, sarea și piperul, amestecând până se dizolvă sarea. Se amestecă treptat în ulei de măsline până se amestecă.
Adăugați la kasha și aruncați bine.
Adăugați sfecla, țelina și ceapa verde în kasha și aruncați din nou. Se răcește până este gata de servit. Chiar înainte de servire, garnisiți cu pătrunjel și presărați feta deasupra.
Salată de orez și sfeclă cu țelină și Feta: înlocuiți 3 căni (750 mL) orez brun cu bob lung gătit pentru kasha gătită.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;