Kari Ikan (curry de pește din Malaezia) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.47 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 111g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1564 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de curry, semințe de chimen, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Kari Ikan (Curry de pește din Malaezia), Kari Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (Cap De Pește Curry), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier).
Instrucțiuni
1
procesați usturoiul și ceapa într-o pastă netedă într-un blender de condimente, adăugând puțin ulei,dacă este necesar, pentru a menține amestecul rotind, lăsați deoparte.se amestecă pudra de curry cu 4 lingurițe de apă pentru a forma o pastă,pusă deoparte.înmuiați pulpa de tamarind în 500 ml (2 căni) de apă timp de 5 minute, apoi strecurați și strecurați pentru a obține sucset deoparte.încălziți uleiul într-o cratiță largă,adăugați semințe de muștar, schinduf, chimen și frunze de curry. se prăjește până când semințele de muștar încep să apară (în jur de 30 de secunde)se adaugă pasta de ceapă de usturoi, se amestecă la foc mic până când amestecul miroase parfumat și începe să se rumenească (aproximativ 5 minute).adăugați pasta de curry și gătiți la foc mic până când se usucă și uleiul începe să se separe (8 până la 10 minute).adăugați suc de tamarind și aduceți la fierbere.adăugați pește și okra, roșii, ardei iute, lapte de cocos, sare. se fierbe ușor aproximativ 10 minute (sau până când peștele și okra sunt fierte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Tamarind
Pentru Asezonarea Cărnii
Pulpă De Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De Curry
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bame
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.