Karaage
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Karaage ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 637 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ake, zahăr granulat, sos de soia folosiți tamari pentru a-l face și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Karaage Bento, Pui Karaage, și A la chicken karaage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, sake-ul și zahărul într-un castron și bateți pentru a combina.
Adăugați puiul, apoi amestecați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Adăugați 1 inch de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți până când uleiul ajunge la 360 de grade F. tapetați o grătar cu 2 foi de prosoape de hârtie și scoateți cleștele.
Puneți amidonul de cartofi într-un castron
Adăugați o mână de pui în amidonul de cartofi și aruncați pentru a acoperi fiecare bucată uniform. Prăjiți puiul în loturi până când exteriorul este un maro mediu și puiul este gătit.
Transferați puiul prăjit pe suportul căptușit cu prosoape de hârtie. Dacă doriți ca puiul să rămână crocant mai mult timp, puteți prăji puiul a doua oară, până când are o culoare mai închisă după ce s-a răcit o dată.
Se servește cu pene de lămâie.