Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez

Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez
Nevoie de o curs principal fără lactate? Kamo Nanban Soba de la ' Japanese Soul Cooking ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 579 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $21.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână dashi, sare, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Okonomiyaki În Stil Osaka Din ' Gătitul Sufletului Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti bulionul fierbinte soba, adăugați dashi, kaeshi și mirin într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Pentru a pregăti rața, tăiați excesul de grăsime din sânii de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
4
Tăiați crestăturile încrucișate la aproximativ 1/8 inch adâncime în pielea raței, astfel încât pielea să nu se micșoreze atunci când gătiți și stratul de grăsime de sub piele devine mai ușor. Condimentează rața cu sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Preîncălziți o tigaie uscată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați sânii de rață în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti aproximativ 2 minute, pana cand pielea se rumeneste si grasimea incepe sa redea. Întoarceți rața și reduceți focul la minim. Gatiti inca 3 minute si intoarceti din nou, astfel incat partea pielii sa fie din nou in jos. Gatiti 2 minute si transferati rața pe o tăietură. Rața va fi gătită rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă grăsimea care s-a acumulat în tigaie și se aruncă. Puneți tigaia la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bucățile de 1 1/2 inch negi și gătiți timp de aproximativ 1 minut, până când negi se caramelizează ușor.
9
Transferați pe o farfurie.
10
Tăiați subțire rața și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
11
Pentru a găti soba, aduceți cel puțin 3 litri de apă nesărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Adăugați soba, asigurându-vă că scoateți banda de plastic din fiecare porție. Rotiți tăiței cu bețișoare pentru a le separa. Gatiti taiteii timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
13
Scurgeți soba într-o strecurătoare. Dacă nu serviți imediat, răciți soba sub apă rece și curentă și reîncălziți chiar înainte de a mânca, cufundând tăiței în apă clocotită timp de 10 secunde, învârtindu-se constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
14
Adăugați feliile de rață și negi în bulion. Puneți bulionul la fiert la foc mediu. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rață întreagăRață întreagă
15
Împărțiți tăiței soba în 4 boluri. Folosiți o oală pentru a turna bulionul peste soba. Folosiți bețișoare sau clești pentru a ridica feliile de rață și negi din cratiță și aranjați-le peste soba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
16
Ornează fiecare bol cu aproximativ 1 lingură felii negi și 1 linguriță wasabi. Condimentează cu shichimi togarashi, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
WasabiWasabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista