Kale și Toor Dal

Kale și Toor Dal
Kale și Toor Dal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 194 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână asafetida, schinduf, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Încercați Supă indiană de fasole mung și Toor Dal, Toor Dal cu legume de Tobă (rețetă de linte indiană), și Palakura Kandi Pachadi ~ Spanac Toor Dal Chutney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați semințele de chimen și muștar și usturoiul și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2
Adăugați kale și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
3
Adăugați o lingură de apă și acoperiți tigaia. Se amestecă în fiecare minut și se gătește până când varza este ofilită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Adăugați dal și ingredientele rămase în kale. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
LinteLinte
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista