Kale și ciuperci cu mămăligă cremoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.63 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de mămăligă, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, Cina În Seara Asta: Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și mămăligă cremoasă și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti varza in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Aduceți lapte, apă, mămăligă, sare și piper la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Piper
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Adăugați ciuperci și 2 linguri de ulei în picături în tigaie. Saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Se amestecă kale și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2 Cepe Roșii Tăiate
Kale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și bulionul; fierbeți până când bulionul este ușor redus, aproximativ 6 minute. Se amestecă cimbru, coaja de lămâie și 2 linguri de ulei. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
Usturoi
Bulion
Cimbru
Ulei De Gătit
8
Bateți untul și parmezanul în Mămăligă și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu amestec de kale.