Kale și ciuperci cu mămăligă cremoasă

Kale și ciuperci cu mămăligă cremoasă
Kale și ciuperci cu mămăligă cremoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.63 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de mămăligă, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, Cina În Seara Asta: Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și mămăligă cremoasă și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Aduceți lapte, apă, mămăligă, sare și piper la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
PiperPiper
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Adăugați ciuperci și 2 linguri de ulei în picături în tigaie. Saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Se amestecă kale și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
KaleKale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și bulionul; fierbeți până când bulionul este ușor redus, aproximativ 6 minute. Se amestecă cimbru, coaja de lămâie și 2 linguri de ulei. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Bateți untul și parmezanul în Mămăligă și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu amestec de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MamaligaMamaliga
UntUnt
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista