Kale în stil chinezesc
Rețeta kale în stil chinezesc poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 119 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, cățel de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tăiței Cu Varză Chinezească Și Ciuperci Shitake, Scoici În Stil Chinezesc, și Găluște În Stil Chinezesc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok mare sau tigaie, apoi răsturnați usturoiul și gătiți câteva secunde. Aruncați kale și aruncați în jurul tigaiei pentru a acoperi uleiul de usturoi.
Se toarnă peste 100 ml apă clocotită și se gătește încă 7 minute până când varza s-a ofilit și este gătită.
Se amestecă sosurile de soia și stridii și se încălzește pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.