Kale sote cu boia afumată
Kale sote cu boia afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varza Kale Saut Cu Boia Afumata, Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan Afumați, și Paste Kale Și Fasole Navy Cu Boia Afumată.
Instrucțiuni
Gatiti varza in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se ofileste, aproximativ 5 minute.
Se transferă în strecurătoare; scurgere.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/4 linguriță boia afumată și ardeiul roșu zdrobit; se presară sare.
Se adaugă kale și saut până se încălzește, aproximativ 4 minute. Condimentați după gust cu sare și piper și mai multă boia afumată, dacă doriți.
Se transferă în vasul de servire; stropiți cu 1 lingură de ulei rămas și serviți.
* Paprika afumată dulce este uneori etichetată Pimentulmaxuln Dulce sau Pimentulmaxuln de la Vera Dulce, iar paprika afumată fierbinte este uneori etichetată Pimentulmaxuln Picante sau Pimentulmaxuln de la Vera Picante; disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate, de la tienda.com.