Kale Slaw
Kale Slaw este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați kale, sare și piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ușor Kale & Broccoli Slaw castron de orez cu un sos picant de arahide Thai ...și Fave cinci vineri: Kale, Kale Slaw, și Kale Slaw.
Instrucțiuni
Aruncați kale cu morcov, suc de portocale, suc de lămâie, sare și piper negru într-un bol mare de salată, folosind mâinile pentru a freca sucul de portocale și lămâie în frunzele de kale.
Lăsați să stea câteva minute pentru a absorbi aromele.
Umpleți un castron cu apă cu gheață. Aduceți o cratiță cu apă la fiert și amestecați ceapa în apă clocotită; gătiți doar până când începeți să se înmoaie, 15 până la 30 de secunde.
Scurgeți și scufundați imediat ceapa în apă cu gheață.
Scurgeți apa cu gheață, ștergeți ceapa uscată pe prosoape de hârtie și adăugați la kale. Amestecați slănina, maioneza și uleiul de măsline în amestecul de kale și aruncați pentru a acoperi. Poate fi făcută cu câteva ore înainte și refrigerată până la servire.