Kale Puttanesca

Kale Puttanesca
Kale Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 613 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Kale Puttanesca, Paste Puttanesca Cu Kale, și Puttanescan II sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a inceput sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se amestecă caperele, fileurile de hamsii și roșiile tăiate cubulețe și se aduce la foc mic. Se amestecă varza și se fierbe la foc mediu-mic până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
KaleKale
5
Odată ce pastele s-au fiert și s-au scurs, amestecați în puttanesca împreună cu măslinele negre. Aruncați și presărați parmezan ras înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista