Kale Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 613 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Kale Puttanesca, Paste Puttanesca Cu Kale, și Puttanescan II sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a inceput sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se amestecă caperele, fileurile de hamsii și roșiile tăiate cubulețe și se aduce la foc mic. Se amestecă varza și se fierbe la foc mediu-mic până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Verde Gata Tunsă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kale
5
Odată ce pastele s-au fiert și s-au scurs, amestecați în puttanesca împreună cu măslinele negre. Aruncați și presărați parmezan ras înainte de servire.