Această rețetă face 6 porții cu 400 de calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ceapă, filo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Kale și Pancetta Hash, Rigatoni cu dovlecei prăjiți și Pancetta, și Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati suc de fructe cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până se rumenesc și abia încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc De Fructe
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se întinde în 1 strat pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și reduceți focul la moderat, apoi gătiți ceapa, pancetta, usturoiul, salvia și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă kale și apă și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când kale este doar fraged, aproximativ 6 minute. (Skillet va fi plin, dar volumul va reduce ca legume abur.) Se răcește, neacoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi
Piper
Ceapă
Apă
Kale
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ungeți tigaia cu formă de arc cu puțin unt. Derulați phyllo și acoperiți stiva cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Păstrând phyllo rămas acoperit și, lucrând rapid, potriviți ușor 1 foaie în tigaie cu capetele deasupra și periați cu unt (inclusiv deasupra). Rotiți ușor tigaia și deasupra cu o altă foaie (foile nu trebuie să se alinieze) și periați în același mod. Repetați cu încă 5 foi, rotind tigaia de fiecare dată, astfel încât foile să acopere întreaga jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
6
Întindeți jumătate din amestecul de kale în coajă de phyllo. Amestecați ușor dovleceii și brânza într-un castron și întindeți uniform peste kale. Se acoperă cu varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți foaia rămasă de filo pe o suprafață de lucru și periați cu unt. Îndoiți pe jumătate transversal și ungeți din nou. Îndoiți din nou (până la sfert) și periați cu unt, apoi așezați-vă peste centrul umpluturii. Aduceți marginile de filo peste umplutură (peste foaia de filo) pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Ungeți blatul cu unt și coaceți până se rumenesc adânc, 20 până la 25 de minute. Plăcintă rece în tigaie pe un raft 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți partea tigaiei și transferați-o pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Tăiați în pene (lăsați fundul tigaiei sub plăcintă).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și la multe supermarketuri.