Kale cu usturoi și slănină
Kale cu usturoi și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Kale la grătar cu usturoi, ardei iute și slănină, Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă, și Hummus de usturoi prăjit de la Let Them Eat Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivați câteva frunze de kale și rulați pe lungime într-o formă de trabuc.
Tăiați transversal în benzi late de 1/4 inch cu un cuțit ascuțit. Repetați cu frunzele rămase.
Gatiti slanina intr-o oala larga de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Se toarnă și se aruncă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din oală, apoi se gătește usturoiul în grăsimea rămasă la foc moderat, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați kale (oala va fi plină) și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se ofilesc și verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Adăugați apă și fierbeți, parțial acoperit, până când este fraged, 6 până la 10 minute. Aruncați cu slănină și sare și piper după gust.
Frunzele mari de varză sunt mai ușor de tăiat în modul descris în această rețetă. Dacă tot ce puteți găsi sunt frunze mici, tocați-le grosolan.