Kale cu Bacon
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, Kale with Bacon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 161 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 40 de minute . Dacă aveți la îndemână fâșii de bacon, sare, kale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulouri cu varză cu varză , tacos cu varză cu curcan și fasole neagră și orez brun cu kale cu usturoi .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă la fiert.
Adăugați kale; gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 linguriță picături. În picături, căleți ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă.
Scurgeți varza; se amestecă în amestecul de ceapă.
Se adauga sare, piper si baconul rezervat; căldură prin.