Kale, Andouille, scoici, fasole albă și Piment D ' esplette - I

Kale, Andouille, scoică, fasole albă și Piment D ' esplette - s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 673 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, portocală de sânge, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Andouille Și Verdeață, Cassoulet Cu Cârnați De Fasole Albă Și Andouille, și Supă de fasole albă cu Andouille și verdeață pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.