Kalamata-Pui Feta
Kalamata-pui Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kalamata - pui Balsamic cu Feta, Piept de pui umplut cu cuscus cu Feta, roșii uscate la soare și măsline Kalamatan, și Salată de paste de pui cu Feta, măsline Kalamatan și vinaigretă balsamică (postare semi-sponsorizată).
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului.
Se scurge; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Combinați măsline, roșii, pătrunjel, brânză, 2 lingurițe de oregano proaspăt și 1/8 linguriță de sare.
Înveliți puiul cu spray de gătit; se presară cu 1/8 linguriță de sare rămasă, 1/8 linguriță de piper și 2 lingurițe de oregano proaspăt.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie de servire; păstrați la cald.
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă amestecul peste pui. Top pui cu amestec de măsline, și se servește cu orzo.