Kalamata-Garbanzo Hummus

Kalamata-Garbanzo Hummus
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Kalamata-Garbanzo Hummus ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită naut, măsline kalamatan, iaurt grecesc și cățel de usturoi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rețetă Întreagă De Hummus Garbanzo, Green Garbanzo Hummus, și Hummus (Dip De Fasole Garbanzo).

Instrucțiuni

1
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați iaurt și următoarele 6 ingrediente; pulsați de 10 până la 12 ori sau până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
3
Garnisiți cu măsline tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista