Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos)

Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos)
Rețeta Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 5 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 358 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras portocaliu, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos), Curry De Pui Cu Lapte De Cocos, și Curry de pui Thailandez cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/2 cană de lapte de cocos la fiert într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă pasta de curry și se gătește până se parfumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă cele 2 căni de lapte de cocos, sos de pește, zahăr, legume, lăstari de bambus și busuioc; fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De BambusMuguri De Bambus
Sos De PeșteSos De Pește
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Nucă De CocosNucă De Cocos
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
LapteLapte
4
Se toarnă sucul de lămâie peste vas și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Revista