Kaese Spaetzle

Kaese Spaetzle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kaese Spaetzle. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, făină, brânză emmentaler și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Colander Spaetzle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, nucșoara, sarea și piperul. Bateți ouăle într-un castron mediu. Se amestecă alternativ laptele și amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Apăsați aluatul printr-o presă spaetzle în apă. Puteți folosi, de asemenea, un ricer de cartofi, o strecurătoare sau o răzătoare de brânză. Când spaetzle a plutit în vârful apei, scoateți-l într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți până la aur. Se amestecă spaetzle și brânza rămasă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
7
Se ia de pe foc și se servește imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista