Kabsa

Kabsa
Kabsan este un fără gluten felul principal. O porție conține 562 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 67 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Un amestec de păstăi de cardamom, ceapă, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Pește Kabsa (Arabia Saudită), Al Kabsa-orez tradițional saudit și pui, și Kabsa De Pui-Mâncare Arabă De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coapsele de pui, copanele și sânii într-o tigaie mare și turnați 6 căni de apă; amestecați 1 linguriță de sare, 1/2 cană de ceapă tocată, frunze de dafin și bețișoare de scorțișoară. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți puiul, strecurați bulionul și păstrați 4 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
3
În timp ce puiul fierbe, clătiți bine orezul basmati până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Pui întregPui întreg
ApăApă
4
Se pune într-un bol și se amestecă în 1 1/2 linguriță sare, păstăi de cardamom, cuișoare întregi, nucșoară, amestec de condimente baharat, 1/4 linguriță scorțișoară măcinată și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaharatBaharat
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Piper NegruPiper Negru
Cuișoare întregiCuișoare întregi
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați orezul să stea în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Înmuiați stafidele aurii cu 1/3 cană de apă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal cu 1 lingură de unt într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati 2 cesti de ceapa cu rosii pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
LegumeLegume
TomateTomate
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se amestecă orezul condimentat și se gătește până când boabele de orez sunt fierbinți, 2 până la 3 minute; se toarnă 4 căni rezervate de bulion de pui. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
BoabeBoabe
OrezOrez
9
Se amestecă stafidele aurii înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
10
Puneți 3 linguri de unt în tigaie, lăsați să se topească și întoarceți focul la minim; se fierbe acoperit până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Rupeți carnea de pui de pe oase în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
12
Întindeți orezul pe un platou mare de servire și distribuiți puiul gătit peste orez pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Ardei ArbolArdei Arbol
OrezOrez

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista