Kabobs De Vită Italiană

Kabobs De Vită Italiană
Carne de vită italiană Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 291 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de oțet balsamic, dovlecei, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Kabobs De Vită Italiană, Kabobs de carne de vită italiană (gătit pentru 2), și Câine Italian Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 2/3 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinada din carnea de vită. Pe patru frigarui de metal sau lemn îmbibat, introduceți alternativ carnea de vită, dovlecelul și ciupercile. Se toarna peste kabobs nefierte cu marinata rezervata; se presara cu sare. Broil 4 în. de la căldură timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită, bătând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Așezați o roșie pe fiecare frigăruie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista