Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi

Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi
Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, fistic, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kabobs De Miel Picant Cu Cacik Turcesc, Salată de plante cu rodie și fistic, și Rețetă Kofta de miel branhiat (cu fistic și salată picantă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mielul de orice țesut conjunctiv sau tendon, dar lăsați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Tăiați carnea în bucăți ușor de manevrat și macinați-o de două ori. Frământați mielul măcinat cu ceapa tăiată cubulețe; 1 lingură sare de mare, chimen, ambele tipuri de boia, nucșoară și piper măcinat timp de 2 sau 3 minute pentru a se combina bine. Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Tocată-ceașcă de pătrunjel, lăsați restul întreg pentru salată. Apoi adăugați fisticul și pătrunjelul tocat și frământați scurt pentru a combina uniform.Cu mâinile ude, împărțiți mielul măcinat condimentat în patru porții egale și modelați fiecare în jurul unei frigărui plate din metal într-o formă lungă de cârnați de aproximativ 1 inch în diametru. Pus deoparte, acoperit până la o oră pentru a veni în cameră temperature.To faceți salata moale de ierburi, aruncați pătrunjelul rămas, menta și feliile de ceapă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Miel MăcinatMiel Măcinat
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea de ulei, piperul și sumacul într-un alt castron mic pentru a face pansamentul și puneți-le pe amândouă deoparte.Pregătiți un grătar de cărbune până când cărbunii sunt albi, dar sunt încă roșii strălucitori și destul de fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
SumacSumac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți cărbunii într-un singur strat și gătiți kaboburile, timp de 3 sau 4 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Aruncați salata rezervată cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Serviți kaboburile pe pâine plată încălzită cu o parte din salată amestecată cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista