Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi
Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, fistic, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kabobs De Miel Picant Cu Cacik Turcesc, Salată de plante cu rodie și fistic, și Rețetă Kofta de miel branhiat (cu fistic și salată picantă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mielul de orice țesut conjunctiv sau tendon, dar lăsați grăsimea.
Tăiați carnea în bucăți ușor de manevrat și macinați-o de două ori. Frământați mielul măcinat cu ceapa tăiată cubulețe; 1 lingură sare de mare, chimen, ambele tipuri de boia, nucșoară și piper măcinat timp de 2 sau 3 minute pentru a se combina bine. Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Tocată-ceașcă de pătrunjel, lăsați restul întreg pentru salată. Apoi adăugați fisticul și pătrunjelul tocat și frământați scurt pentru a combina uniform.Cu mâinile ude, împărțiți mielul măcinat condimentat în patru porții egale și modelați fiecare în jurul unei frigărui plate din metal într-o formă lungă de cârnați de aproximativ 1 inch în diametru. Pus deoparte, acoperit până la o oră pentru a veni în cameră temperature.To faceți salata moale de ierburi, aruncați pătrunjelul rămas, menta și feliile de ceapă într-un castron.
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea de ulei, piperul și sumacul într-un alt castron mic pentru a face pansamentul și puneți-le pe amândouă deoparte.Pregătiți un grătar de cărbune până când cărbunii sunt albi, dar sunt încă roșii strălucitori și destul de fierbinți.
Întindeți cărbunii într-un singur strat și gătiți kaboburile, timp de 3 sau 4 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Aruncați salata rezervată cu pansamentul.
Serviți kaboburile pe pâine plată încălzită cu o parte din salată amestecată cu carnea.