Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kaboburile de miel la grătar cu caise. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 402 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, ceapă mov, sos teriyaki baste-and-glaze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Miel La Gratar, Miel măcinat la grătar pe frigarui (Seekh Kabobs), și Picior de miel umplut cu caise la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică, amestecând continuu. Se răcește complet. Rezervați 1/3 cană amestec.
Așezați mielul și ceapa într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; turnați amestecul teriyaki rămas peste miel. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți mielul și ceapa din marinată, aruncând marinada.
Alternați mielul și ceapa pe frigarui de 4 (8 inci).
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Așezați kabobs pe raft și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 8 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă și ungând ocazional cu amestec teriyaki rezervat.