Kabobs De Creveți De Pe Litoral

Kabobs De Creveți De Pe Litoral
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Kabobs creveți de pe litoral ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați creveți jumbo, bucăți de ananas, marinată și sos teriyaki cu usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Seaside Sunrise, Pe Litoral Chex Mix, și Salată De Ton Pe Litoral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând 3 linguri de suc; pune ananasul deoparte. Într-un castron mic, combinați sosul teriyaki și sucul rezervat; se toarnă 3/4 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați creveți; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 20 de minute. Puneți deoparte marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți și aruncați marinada. Pe 16 frigarui mici din metal sau lemn înmuiat, filetați alternativ un creveți, o bucată de ananas și o bucată de ardei roșu. Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz, ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista