Kabobs De Creveți De Ghimbir
O porție conține 73 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Kabobs creveți ghimbir ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, piper, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Peach Ginger Shrimp Kabobs, Orange-Ghimbir Carne De Vită Kabobs, și Miere-Ghimbir Curcan Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă gingerroot, suc de lămâie, sos de soia, ulei de susan, ardei roșu și usturoi într-un vas de sticlă sau plastic. Se amestecă creveții până se acoperă bine. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Scoateți creveții din marinată; rezervați marinada. Filetați ardei grași, ciuperci, creveți și ceapă alternativ pe fiecare dintre cele douăsprezece frigarui de 6 inci.
Periați ușor cu marinată.
Acoperiți și grătați kabobs la aproximativ 4 inci de la foc mediu la aproximativ 6 minute, periați cu marinată și întoarceți o dată, până când creveții sunt roz și fermi, iar legumele sunt crocante-fragede. Aruncați marinada.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio